Padel Uvyn - Uw padel webshop

HomeWebshopInfo en ContactMijn accountBlog

Webshop » Padelrackets » Bullpadel » Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022

Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022

Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2023 Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022

Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2023 Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2023 Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2023 Bullpadel Elite Woman Gemma Triay - 2022

De nieuwe ELITE Bullpadel is het racket gekozen door onze speelster Gemma Triay.

Het bevat onze laatste Air React Channel-technologie voor een perfecte aerodynamische en lichtheid en vibradrive die trillingen vermijdt en het verandert in het racket met de hoogste technologie van zijn lijn.
Gewicht ongeveer: 345-360 gram.
Profiel: 38 mm.
Balans: gemiddeld.
Vorm: Scheur.
Buitenkern: Fibrix.
Speler: deskundige volwassene.
Vermogen/controle: 95/95
Technologieën: Fibrix / Multieva / Vibradrive / Carbontube
Het nieuwe Bullpadel ELITE racket wordt de perfecte collega voor onze nieuwe oprichting Gemma Triay. Een nieuwe druppelvormige mal, om alle aanvalspotentieel van de Gemma te ontwikkelen, maar met een medium balans om zijn kracht te beheersen.
De keel is voorzien van een versteviging aan de zijkanten om een ​​betere traagheidsbeweging van het racket te bereiken. Op deze manier krijgen we een aanzienlijke kracht om de tijdens het fotograferen geproduceerde torsie te verbeteren. We hebben randen op het bovenste deel van de keel geïntroduceerd met de bedoeling een holte te verkrijgen die de spanning absorbeert die bij elk schot kan worden geproduceerd. Onze laatste technologie, AIR REACT CHANNEL, zorgt voor extra lichtheid en aerodynamica. De Vibradrive, een elastomeer dat langs de grip kruist en trillingen vermijdt, maakt van de ELITE het meest technologische racket in haar lijn.

€ 279,95 € 199,95

Uitverkocht


Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden
Webshop gemaakt met EasyWebshop