Padel Uvyn - Uw padel webshop

HomeWebshopInfo en ContactMijn accountBlog

Webshop » Padelrackets » Bullpadel Sniper X-Serie Orange

Bullpadel Sniper X-Serie Orange

Bullpadel Sniper X-Serie Orange Bullpadel Sniper X-Serie Orange
Bullpadel Sniper X-Serie Orange Bullpadel Sniper X-Serie OrangeBullpadel Sniper X-Serie Orange Bullpadel Sniper X-Serie Orange

€ 119,95 € 69,00

Uitverkocht

Het merk Bullpadel wordt elk jaar overtroffen door de geweldige voordelen die het biedt en de grote verscheidenheid aan producten die beschikbaar zijn voor de verschillende spelers die er zijn, zowel voor dames als voor heren , volwassenen of junioren , van gevorderd tot amateurniveau . In de geavanceerde collectie van dit seizoen vallen de bladen op door hun geweldige prestaties en geweldige wendbaarheid.

Een voorbeeld van de rackets die opvallen in deze collectie is de Bullpadel BP10 2021 racket , een racket , dat wordt gekenmerkt door zijn scheur-formaat , met een medium balans en een grote sweet spot die wordt gebruikt om alle ballen te bereiken, zelfs de meest off- centrum. Al deze kwaliteiten gecombineerd met elkaar bieden spelers superieure controle en beheersbaarheid , die opvalt door zijn brede scala aan middelen waarmee de speler meer opties op het veld kan krijgen.

Wat betreft de externe vlakken, ze zijn gemaakt van glasvezel POLYGLASS dat een betere uitweg biedt uit het balspel en de speler in alle opzichten verbetert met weinig moeite voor sterke zendingen. Dit is een racket dat zich kenmerkt door een racket te zijn dat gericht is op ervaren spelers , van hoog of gemiddeld niveau.

Om een ​​betere structuur en een verlenging van de levensduur van dit blad te bereiken, is gekozen voor de 100% koolstofvezel CARBONTUBE . Dit carbon frame zorgt voor meer gebalanceerde en precieze slagen, dankzij de sterke structuur. Dit laatste wordt gecombineerd met een driedimensionaal Curvedge-ontwerp , dat zorgt voor minder luchtweerstand wat zorgt voor meer controle, beheersbaarheid en snelheid.

Een van de geheimen van dit racket is de STReinforce-systeemtechnologie , die voornamelijk een klein gaatje in de zijkant van het frame is dat de stijfheid verhoogt en het gewicht van het racket vermindert , waardoor het blad gemakkelijker in alle richtingen kan worden verplaatst.

In de online padelwinkel Time2Padel hebben we een verbintenis met u: om u de beste padelaanbiedingen te bieden op de Bullpadel BP10 2021- schop en vele andere producten. Zoek niet verder, je zult geen betere prijs vinden in andere online padelwinkels en als dat zo is, zullen we het verbeteren. Gegarandeerd!

Bullpadel Sniper X -serie
Wat de esthetiek van deze schop betreft, wordt deze gekenmerkt door het chromatische contrast, omdat deze een zeer heldere kleurencombinatie gebruikt die met weinig moeite opvalt. Aan de onderkant van het bovenwerk, aan beide zijden, wordt het gekenmerkt door een rood verloop van het bovenste gedeelte naar het onderste gedeelte in marineblauw , wat een groot contrast oplevert met het logo van het grijze bovenwerk. In het onderste gedeelte wordt de naam van het merk in het wit weergegeven. Ten slotte wordt het interne frame gekenmerkt door het gebruik van oranje met zwarte strepen aan de zijkanten .

WEIGHT: 360-370 GR.
CORE: 38 MM.
PROFILE: 38 MM.
BALANCE: MEDIUM
SHAPE: TEAR
OUTER CORE: POLYGLASS
INNER CORE: SOFTEVA
FRAME: 100% CARBON
TYPE OF PLAYER: ADVANCED

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden
Webshop gemaakt met EasyWebshop