Bullpadel ballen... Welke kies je?

Onze blog "https://www.padeluvyn.be/blog/welke-padelbal-moet-ik-kiezen" is ontzettend veel gelezen in België! (+5000 keer).


Maar welke verschillen zijn er nu bij de 4 Bullpadel ballen?

Zoals altijd zullen we onze eigen ervaring met de ervaring van spelers mengen:


1) Bullpadel Premium Pro:

Meest gekochte bal. Wellicht omdat deze het goedkoopst wordt aangeboden online. Deze bal is snel en kan voor diverse toepassingen dienen. 

Heeft een dunnere vilt en is iets harder in de kern. Hij verpluist niet veel. 

Is geschikt voor alles maar wordt het meest gebruikt voor trainingen, club competities of door de weekse padel. 

Sommige mensen vinden hem te snel van de racket springen... anderen vinden dit prijs/kwaliteit een goede bal.

2) Bullpadel NEXT:

Zelfde binnenkern als de premium pro maar een meer dikkere vilt. Is nieuw 2022 en is gemaakt om de snelheid van de Premium Pro te behouden maar langer mee te gaan.

Heeft in 2022 enorm aan populariteit gewonnen. Is iets duurder dan de premium Pro. 

Veel veel meer gebruikt door clubs om aan te bieden tijdens tornooien en competities. Wordt minder vaak gebruikt voor trainingen ongeacht hij hiervoor perfect zou zijn.

Nadeel: dikke vilt = meer verpluizen van de bal. Dit betekent niet dat de bal stuk is. De bal is na zeer lang testen in Spanje duurzamer (+1.5uur) tov de Premium Pro. 

3) Bullpadel Next Pro:

Speel je graag met de GOLD maar je mist wat snelheid in de bal? Deze bal heeft de binnenkern van de GOLD maar de VILT van de NEXT. 

Is een bal die snel verpluisd. Maar is een zeer leuke bal om met te spelen. Doordat de binnenkern dezelfde is als de GOLD, is er na uitvoering testen 1uur winst in duurzaamheid. 

Is perfecte bal voor verkoop in winkels en clubs. Wordt zeer vaak gebruikt voor competities allerhande. Minder voor trainingen omdat de bal snel pluisjes lost. 

4) Bullpadel GOLD:

Is al jaren de beste bal van Bullpadel. Maar is ook een deel duurder dan de andere ballen. Heeft een dunnere vilt als de NEXt ballen en is trager dan de Premium Pro.

De vilt verpluist niet zo snel. Wordt het vaakst gebruikt bij competities. Is de bal die door Bullpadel op de WTP gebruikt wordt samen met de NEXT PRO. 

De perfecte bal? Neen want bij vochtige omstandigheden vertellen veel klanten dat de bal te zwaar wordt. Is ook zo bij de NEXT ballen. 


Wat verkoopt het beste?
1) Premium Pro
2) NEXT pro
3) GOLD
4) NEXT

Welke bal kies je nu?

Snelheid?
Premium Pro
NEXT
NEXT PRO
GOLD

Duurzaam?
GOLD - NEXT PRO
NEXT
Premium PRO

Langste behoudt druk?
Premium PRo - GOLD
NEXT - NEXT PRO

Wat is het verschil tussen duurzaam en druk behoudt?
Duurzaam is combinatie tussen drukverlies en vilt verlies. GOLD en NEXT PRO zijn hierin de betere bal. De Next Pro zal het langst pluizen verliezen maar door zijn dikkere vilt duurt het lang voordat hij "kaal" is.
Premium Pro verliest het traagst zijn druk maar de vilt is vrij snel kaal.
Next is ook snel drukloos maar trager dan de Premium PRO. De NExt verliest snel zijn vilt maar zal langer meegaan dan de Premium Pro voor de bal kaal is. 

bote-de-3-pelotas-bullpadel-fip-next-900x900imagen-1-26354-5741b188-27662-normal



Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop