Webshop » Schoenen » Bullpadel » BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22I WIT/MARINEBLAUWE SCHOENEN

BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22I WIT/MARINEBLAUWE SCHOENEN

BULLPADEL Hack Vibram 2023 BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22I WIT/MARINEBLAUWE SCHOENEN

BULLPADEL Hack Vibram 2023 BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22I WIT/MARINEBLAUWE SCHOENENBULLPADEL Hack Vibram 2023 BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22I WIT/MARINEBLAUWE SCHOENENBULLPADEL Hack Vibram 2023 BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22I WIT/MARINEBLAUWE SCHOENEN
Op zoek naar echte padelschoenen? 

Bullpadel heeft 1 van de beste padelschoenen op de markt!

De Bullpadel Padel Schoenen Hack Vibram Zwart 23 zijn de nieuwst ontwikkelde padel schoenen van Bullpadel. Bullpadel is een samenwerking gestart met Vibram, een voetzolen/schoen specialist. Dit heeft geleid tot padel schoenen met de beste en nieuwste ontwikkelingen. Zo hebben de Bullpadel Hack Vibram padel schoenen een “dual density” tussenzool om speelcomfort te garanderen en om blessures te voorkomen. Daarnaast heeft de schoen een “Catapult” systeem in de hak, een Semi-vast TPU onderdeel voor betere speel prestaties. Het “Catapult” systeem helpt je om vanuit startpositie meer vaart te krijgen bij korte sprintjes of sprongen, maar stabiliseert ook je voet. Het profiel van de schoen is voorzien van een nieuw ontwikkelt X-Abrade motief. De X-Abrade profiel, speciaal ontwikkelt door Vibram voor padel, geeft optimale grip en tractie, maar garandeert ook een lange levensduur. Super complete padel schoenen voor elke padel liefhebber.

Merk: Bullpadel
Kleur; Zwart met rode details
Bullpadel Padel Schoenen Hack Vibram zijn gemaakt met een “dual density” tussenzool om speelcomfort te garanderen en om blessures te voorkomen.
Voorzien van een “Catapult” in de hak, helpt je om vanuit startpositie meer vaart te krijgen bij korte sprintjes of sprongen, maar stabiliseert ook je voet.
De schoen heeft een sock fit voor een optimale pasvorm
De Hack Vibram heeft een X-Abrade zool motief. Het X-Abrade profiel, Speciaal ontwikkelt door Vibram voor padel, geeft optimale grip en tractie
De schoenen hebben een Central Channel in de zool voor comfort en versteviging
De buitenkant van de schoen is verstevigd voor een optimale levensduur

€ 179,95 € 99,00

Ruime voorraad

43€ 99,00Bekijken
43.5€ 99,00Bekijken
44€ 99,00Bekijken
44.5€ 99,00Bekijken
45€ 99,00Bekijken
46€ 99,00Bekijken


Webshop gemaakt met EasyWebshop