Webshop » Onze testrackets - try and buy

Testrackets Testing and buying

Hieronder kan je onze testrackets terugvinden!

Wens je ze te testen? Kom ze dan halen in onze winkel ... Zie je het bos door de bomen niet? Kom ons dan bezoeken!

Wens je een testracket te kopen? Wij bieden 1 tot maximaal 2 maal per jaar verkoop van testkaders. Dan staan deze uitzonderlijk geprijsd. (Dit komt altijd op Facebook) De onderstaande prijzen zijn prijzen om de testrackets enkel te presenteren. De prijs voor het racket kan je vinden bij "rackets" en zal gemiddeld 20 tot 50% goedkoper staan.

Ophalen in onze winkel:
Je huurt een racket(s) - max 2 - aan 10euro/dag/2 rackets met minimum van 5dagen (dus eenmalig 50euro). Nadien kan je opnieuw nieuwe' rackets meenemen. De "50 euro" is eenmalig.
De huur dient u te betalen bij afhaal. Als u nadien iets koopt in onze winkel dan wordt de huur in mindering gebracht met het aankoopbedrag. U dient het bedrag (50euro) in 1 keer te spenderen.
U zal een document moeten invullen dat u akkoord gaat met onze voorwaarden. Het principe van "potje breken, is potje betalen" principe is van toepassing. 
Racket breekt tijdens testen? Dan moet je de internetprijs -20% betalen. Wij gaan ervan uit dat rackets testen onder normale omstandigheden gebeurd, en dat er geen contacten wordt gemaakt met glas of roosters. 5 dagen testen, 6de dag verplicht terug bezorgd bij ons in de winkel. 
Misbruik van gebruik van een racket of termijnen die niet gerespecteerd worden, zal resulteren in verplichte aankoop. 

Wij bieden op dit moment meer dan 35 testrackets... Zie onderaan. 
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

Webshop gemaakt met EasyWebshop