Webshop » Padelrackets » Bullpadel » Bullpadel Hack 03 HYBRID - 2024

Bullpadel Hack 03 HYBRID - 2024

Bullpadel Hack 03 HYBRID - 2024 Bullpadel Hack 03 HYBRID - 2024

Bullpadel Hack 03 HYBRID - 2024 Bullpadel Hack 03 HYBRID - 2024Bullpadel Hack 03 HYBRID - 2024 Bullpadel Hack 03 HYBRID - 2024


hack-hybrid-ctr-eigenschappen

Het Hack Hybrid Control racket is een rond gevormd racket met maximale controle en hoge prestaties. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.

Gewicht bij benadering: 365-375 GR.
Profiel: 38MM
Balans: LAAG
Vorm: rond
Comp. Exterieur: TRICARBON
Comp. Interieur: MULTIVA
Beschermer: CW ALUMINIUM
Speler: VOLWASSEN EXPERT
Vermogen/controle: 90/100
Technologieën:
Multieva / Tricarbon / Hack / Vibradrive / Air React Channel / Custom Weight / Carbon Tube / Hesacore / Metalshield / Nerve / Adaptia
Het Hack Control-racket is een rond racket, met maximale controle en hoge prestaties. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.
Het beschikt over het nieuwe Air React Channel-systeem, dat bestaat uit een aerodynamisch frame dat tegelijkertijd een stabiele, wendbare en lichte structuur creëert.
De buitenste kern is gemaakt van het nieuwe Tricarbon gecombineerde koolstof, de binnenste kern is gemaakt van het nieuwe MultiEva-rubber en het CarbonTube-frame is gemaakt van koolstofvezel 100%. Het bevat ook het nieuwe Metalshield-frame dat zich aanpast aan het nieuwe CustomWeight halterschijvensysteem waarmee de balans van het racket kan worden aangepast aan de eisen van elke speler. Het heeft ook Vibradrive voor de absorptie van trillingen, Hack-keel en zenuwkanalen aan de zijkant van het frame van het racket. Bovendien bevat het de nieuwe Hesacore-grip, die de trillingen, inspanning en de kans op blessures vermindert.
Het Hack Ctr racket is voorzien van het nieuwe Adaptia systeem, ontwikkeld voor de Pro line rackets.

€ 314,95 € 289,00

Uitverkocht

Webshop gemaakt met EasyWebshop