Webshop » Schoenen » Bullpadel » 37,5 Bullpadel Pearl 24I

37,5 Bullpadel Pearl 24I

37,5 Bullpadel Pearl 24I 37,5 Bullpadel Pearl 24I

37,5 Bullpadel Pearl 24I 37,5 Bullpadel Pearl 24I37,5 Bullpadel Pearl 24I 37,5 Bullpadel Pearl 24I37,5 Bullpadel Pearl 24I 37,5 Bullpadel Pearl 24I
Op zoek naar echte padelschoenen? 

Bullpadel heeft 1 van de beste padelschoenen op de markt!

Bullpadel Pearl 24i (Bea Gonzalez) Dames Padelschoen

Ga de baan op met de stijl en het comfort van de Bullpadel Pearl 24i padelschoenen. Deze schoenen worden gedragen door Bea Gonzalez, deze padelschoenen combineren elegantie met topprestaties. Hun witte kleur met blauwe en groene accenten maakt ze niet alleen heel fleurig, maar ook functioneel.
Geschikt voor de beginnende en de ervaren padelspeelsters, de Bullpadel Pearl 24i onderscheiden zich door hun lichte en duurzame constructie, met gebruik van exclusieve technologieën en materialen van Bullpadel voor optimale prestaties. Het ademende mesh en de synthetische verstevigingen bieden comfort en ondersteuning bij elke stap, de voorkant van de zool is vrij breed en de achterkant van de schoen is verstevigt waardoor je meer steun krijgt bij de hak.
Waarom je voor deze schoenen zou moeten kiezen:
Deze schoenen combineren een vrouwelijk ontwerp met geavanceerde functionaliteit. Het elegante wit met blauw/groene accenten geeft een unieke uitstraling, terwijl de geïntegreerde technologie uitzonderlijke prestaties garandeert.

Powered by EasyWebshop